Monday, December 14, 2015

IGEROMEO DAH JADI DADDY....hehehehe...alahaii

7 Disember 2015

Alhamdulillahhhh...Comel selamat melahirkan 2 ekor baby yg berdedikan Igeromeo...hehehe. Berita gembira nih Cuyang terima time dlm bas nak g kursus ke Awana Genting...tiba-tiba member (tuan Comel dan Princess) msg kata comel dah selamat deliver...hehehhee.

Memang comel sangat..siap kat dahi ada brand Iger (corak W tuh)..memang sah lerr anak Iger..hahahaha.  Sekor kelabu dan sekor lagi coklat perang. Jantina hingga kini (15 Dis) belom sahih lagi..hehee.  Memang happy terasa walau pun tak bela sepenuhnya yg minah-minah nih..coz Cuyang cuma bela Igeromeo.  Apepun ommiii tetap sayang semua anak-anak bulus ommi...muahh muahhh

Ommi turut mendoakan agar Princess turut memperolehi rezeki yang sama...memang kesian tengok Princess..tak lekat pulak..belum rezeki aa tuh.




Momi Comey dok menyusukan anak..alhamdulillah..Comey selamat dan sihat.  Makin gomok pulak Cuyang tengok..pandai tuan dia jaga.




Foto terkini baby girl (24 Januari 2016) : KIKIE

Foto terkini baby boy (24 Januari 2016) : KIKO

No comments: