Thursday, August 11, 2011

BONUS..BONUSS datang lagi

Tongah lepak2 dok umah along isnin aritu nunggu bebuko..dapat makluman yang PM akan menghadiahkan warga gomen BONUS bagi persiapan raya nih..ahakkkksss...senyum lebor nampak semua... cuyang ape lagi ...terus ler senaraikan apo nak dibuek or nak diboli ngan bonus nih...ehehehhe...first2 ...cuyang rancang sambar purse Ninewest (brand favorite) kebetulan Nana akan ke NewYork (promosi antarabangsa)..terus ler carik dalam website ninewest ....ni ler rancang nak belinya ..kalau ade lerrr...harap2 dapek lerrr...cantik kann...rege pun cantikkkkkkkkkkkkkkkkkk....ehehehhehe
Tapi...mikir2 better saving plakk...hahahha...keliru jiwa nih..kalau tak kono standby utk persiapan hari raya...maun eksport ke tabung haji ke...ASB ke....hehehhe..boleh lerr masuk kan separuh..  Korang pun better saving sikit..jangan dok guna abess...nanti lopeh ghayo kok gigit jari kito...hehehehhe...

apepun...purse idaman hati telah menjadi milik mutlak cuyang...hehehhe mekasih Nana...muahhss

No comments: