Wednesday, April 21, 2010

Keluarga PROMOSI (Dulu hingga Sekarang)

Ni lah keluarga PROMOSI yang sentiasa aktif dari dulu hingga sekarang...sentiasa riuh rendah dengan pelbagai aktiviti memajukan industri kraf negara.. Menjelajah dari Utara hingga Selatan, Timur ke Barat..menyeberang sungai dan lautan..:P dalam mempromosikan produk kraf.
Bersama pengarah Bhg.Pemasaran (En.Mail)...our beloved daddy promosi....:)

Bz nampak...:) 'Sambutan Tahun Baru Cina 2006.. di Pulau Pinang.  Teringat lagi kebau pendek panggang berhampiran dewan makan tetamu jemputan...adoooiiii....jemmm


Keletihan lepas usung 'goodies bag'..keluar kedalam..ke atas kebawah...
"saya yang menurut perintah"....hehehheheh... sabo jer lah geng....

Hadiah-hadiah 'KUCING' khas untuk Ketua Pengarah PKKM ketika itu...'Dato' Zakiah'

Baru selesai Mesyuarat Agong PUSPANITA...pewwiittt...seragam baju tenun nampak...memang 'spirit of teamworks' kuat sungguh dalam department nih.

Dalam bas pun sempat posing...adoiii...
Tengah sibuk display pun sempat posing tuh...:) ladies in white...
Asyik posing jer..camne keje nak siap nih....korang ni... - Dataran Merdeka
Sabo jer laah aku...memang tahap selebriti betul gaya korang...- Central Market ..on the way nak pi pekena roti canai mamak...:)
Jalan-jalan sambil menyirup udara longkang besar sg.gombak vs sg.kelang.. zawahir vogue dengan topi mengkuang... - belakang bangunan Sultan Abdul Samad

No comments: